admin - Uw project in handen van specialisten

Uw project in handen van specialisten

Idehangaars

JorisIde biedt complete en prestatiegerichte bouwoplossingen, ontwikkeld voor elk marktsegment, rekening houdend met specifieke omstandigheden en de wettelijke context.

Dakwerken

Constructiesystemen voor daken, wanden, constructies, vloerelementen gekoppeld aan een optimale installatie, versteviging, isolatie, esthetiek en naleving van de normen.

Nieuwbouw

Bij uw verbouwing of uw nieuwbouw is het belangrijk om tijdig het hernieuwbare gedeelte in kaart te brengen.

Nieuws

 • Idepanelen

  Een volledig en uitgebreid aanbod, professioneel en gecertificeerd, prestatiegericht en up-to-date voor het realiseren van: dakbedekking, wandbeplating, panelen, vloerelementen en metalen structuren voor gordingen, liggers, spreiders, staanders en gipsplaten.

 • Inleiding

  Helaas kunnen we niet altijd rekenen op de zon om te voorzien in ons warm water (sanitair of voor verwarming van onze woning). Wél kunnen we de bestaande ketels (verbranding van mazout of gas om zo warm water te produceren) optimaliseren om zo een maximaal rendement te bekomen. Dit is nu precies wat een condensatieketel doet...

 • Windmolens
  Windmolens

  Onze afdeling Eco Wind Energie werkt mee achter de schermen om het mogelijk te maken voor particulieren en middelgrote bedrijven om te investeren in Windenergie.
  Samen met de universiteit van Gent doen we tests om goed voorbereid te zijn op een wettelijk kader dat heden nog ontbreekt en wat bepalend zal zijn voor de toekomst van kleine en middelgrote windmolens in België.
  Interesse is groot en we kunnen met zekerheid zeggen dat de installaties die we testen goed renderen.
  Na heel wat tests kunnen we met zekerheid zeggen welke turbines werken en welke niet.

 • R-Volt (inbouw zonnepanelen met dubbele werking)
  R-Volt (inbouw zonnepanelen met dubbele werking)

  De luchtgestuurde fotovoltaïsche kit R-VOLT van Systovi is een zonnepaneel dat in uw dak wordt ingebouwd. De warmte die zich opstapelt achter uw zonnepanelen wordt gebruikt om uw huis te verwarmen of uw sanitair warm water op temperatuur te brengen. Een revolutionair systeem die de nadelen van ingebouwde zonnepanelen in een voordeel weet om te zetten. Hoe werkt het?