admin - Beperk u vraag naar energie door te isoleren

Beperk u vraag naar energie door te isoleren

Dak- en muurisolatie

Stap 1 voor een energiezuinige woning = goed isoleren! Isolatie bespaart tot de helft op uw verwarmingskosten. Goed isoleren is een combinatie van

 

 • het geschikte materiaal, én
 • een nauwkeurige plaatsing: vermijd luchtlekken, temperatuurschommelingen, condensatie en koudebruggen.

 

Isoleren is deskundigenwerk. Win genoeg advies in als u het toch zelf wilt doen. Wij bieden u tips en stap-voor-stapfilmpjes aan.

Overisoleren bestaat niet. Vocht en schimmel ontstaan op plaatsen waar isolatie ontbreekt of slecht is aangebracht (vb. in de hoeken).

In een goed geïsoleerde woning is een goede ventilatie absoluut noodzakelijk.

Idepanelen

Een volledig en uitgebreid aanbod, professioneel en gecertificeerd, prestatiegericht en up-to-date voor het realiseren van: dakbedekking, wandbeplating, panelen, vloerelementen en metalen structuren voor gordingen, liggers, spreiders, staanders en gipsplaten.

Nieuws

 • Idepanelen

  Een volledig en uitgebreid aanbod, professioneel en gecertificeerd, prestatiegericht en up-to-date voor het realiseren van: dakbedekking, wandbeplating, panelen, vloerelementen en metalen structuren voor gordingen, liggers, spreiders, staanders en gipsplaten.

 • Inleiding

  Helaas kunnen we niet altijd rekenen op de zon om te voorzien in ons warm water (sanitair of voor verwarming van onze woning). Wél kunnen we de bestaande ketels (verbranding van mazout of gas om zo warm water te produceren) optimaliseren om zo een maximaal rendement te bekomen. Dit is nu precies wat een condensatieketel doet...

 • Windmolens
  Windmolens

  Onze afdeling Eco Wind Energie werkt mee achter de schermen om het mogelijk te maken voor particulieren en middelgrote bedrijven om te investeren in Windenergie.
  Samen met de universiteit van Gent doen we tests om goed voorbereid te zijn op een wettelijk kader dat heden nog ontbreekt en wat bepalend zal zijn voor de toekomst van kleine en middelgrote windmolens in België.
  Interesse is groot en we kunnen met zekerheid zeggen dat de installaties die we testen goed renderen.
  Na heel wat tests kunnen we met zekerheid zeggen welke turbines werken en welke niet.

 • R-Volt (inbouw zonnepanelen met dubbele werking)
  R-Volt (inbouw zonnepanelen met dubbele werking)

  De luchtgestuurde fotovoltaïsche kit R-VOLT van Systovi is een zonnepaneel dat in uw dak wordt ingebouwd. De warmte die zich opstapelt achter uw zonnepanelen wordt gebruikt om uw huis te verwarmen of uw sanitair warm water op temperatuur te brengen. Een revolutionair systeem die de nadelen van ingebouwde zonnepanelen in een voordeel weet om te zetten. Hoe werkt het?